Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutladık

TAKİP ET

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Kurban Bayramı arefesinde ilçemiz Asri Mezarlığına kabir ziyaretine gelen vatandaşlarımız ile bayramlaştı.

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı Ilk olarak  aile yakınlarının ve Emekli İmam hatip Merhum Tahsin Hoca'nın kabirlerini ziyaret ederek kabri başında dua etti.

Yoğun bir kalabalığın olduğu arefe gününde  asri mezarlığa vefat eden yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlarımız ile yaķından ilgilenip sohbet ederek mübarek Kurban bayramlarını kutlayıp şeker tadında bir bayram geçirmeleri temennisinde bulunan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, vatandaşlarımıza her bayram geleneksel olarak dağıttığımız lokumlardan ikram etti.

Vatandaşlarımız ise lokum ikramı dolayısıyla Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür ettiler.

Asri mezarlık çevresi ve iç bölümünde trafiği koordine eden zabıta ekiplerimiz ise çıkış bölümünde bekleyerek vatandaşlarımıza lokum ikram edip, hayırlı bayramlar temennisinde bulundular.

Ayrıca ikindi namazı sonrasında Ulu Cami önünden kabir ziyaretine gitmek isteyen vatandaşlarımız için belediyemiz tarafından ücretsiz servis kaldırıldı.



Dinar haberleri