DİTSO ÜYELERİNE İNDİRİM

TAKİP ET

DİNAR TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM
DİTSO İLE DİNAR ÖZEL SINAV ÖZEL ÖĞRETİM KURSU ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası ile Dinar Özel Sınav Özel Öğretim Kursu arasında indirim protokolü imzalandı.
Dinar ilçemizde faaliyet gösteren Dinar Özel Sınav Özel Öğretim Kursu ile Dinar Ticaret ve Sanayi Odası arasında eğitim hizmetleri protokolü imzalandı. Protokol kapsamında oda üyelerinin çocuklarına %30 İNDİRİM ve Kış dönemi için kayıt olanlara ÜCRETSİZ yaz kursu imkanı sağlandı. 
Oda binasında gerçekleştirilen görüşmeye Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız  Veli ÖZCAN,  Dinar Özel Sınav Özel Öğretim Kursu kurucusu Üyemiz ; Serkan KIRAN, Kurum Müdürü Gökhan SARIKAYA, Kimya Öğretmeni Sultan AKGÜN ve Rehber Öğretmen Saadet Esin COŞKUN katıldı.
Dinar Özel Sınav Özel Öğretim Kursu kurucularından Serkan KIRAN “ Sunulacak eğitim öğretim hizmetlerinden indirim yapılmasına ilişkin Dinar Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol yaptık. Protokol kapsamında Dinar Ticaret ve sanayi odasına kayıtlı üyelerin çocuklarına Odadan alacakları ODA KAYIT BELGESİ’ nin ibrazı ile EĞİTİM HİZMETLERİNDE %30 indirim ve Kış dönemine kayıt olanlara ÜCRETSİZ YAZ KURSU verilmesi uygulanacaktır” dedi.
Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız  Veli ÖZCAN ise protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını dileyerek, oda üyelerinin bu imkanı değerlendirmelerini istedi. Eğitim ve öğretime destek vermek adına yaptığımız bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz, Odamızdan alacakları ÜCRETSİZ ODA KAYIT BELGESİ ile Dinar Özel Sınav Özel Öğretim Kursu ile irtibata geçebilirler” diye konuştu ve karşılıklı protokol imzalandı.

dinar haberleri dinar afyon