AFYON'DA BİR DOLMUŞ ŞOFÖRÜ UYUŞTURUCU SATIYORMUŞ!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da dolmuş şoförlüğü yapan uyuşturucu satıcısı, polisin başarılı takibi sonrası peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ile yakayı ele verdi.

Afyonkarahisar’da dolmuş şoförlüğü yapan uyuşturucu satıcısı, polisin başarılı takibi sonrası peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ile yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde torbacı diye adlandırılan sokak satıcılarına operasyon yaptı.

Operasyonda dolmuş şoförlüğü yaptığı öğrenilen M.M.Z.’yi takibe alan ekipler, şahsı 3 adet peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ve makasla beraber yakaladı.

M.M.Z. ile birlikte yakalanan B.A., D.Y. ve F.E. isimli şahıslar hakkında ise uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldığı öğrenilirken Afyon'da bir dolmuş hattında şoförlük yaptığı öğrenilen M.M.Z.’nin emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilmesi beklendiği bildirildi. 


dinar haberleri dinar haber dinar afyon dinar afyon uyuşturucu afyon haberleri dinar gelişme polis Uyuşturucu dinar haber